HILDE VAN HERREWEGHEN

HILDE VAN HERREWEGHEN

Manager - Bergwegel 91, Merelbeke

0476 32 11 49 - 09 230 97 11

veraloe@skynet.be

Circle Image

Mijn Verhaal

Na een klassieke opleiding, Latijn -Wetenschappen, behaalde ik het diploma van Ergotherapie. Ik was blij met de verdieping  van de werking van het vernuftige menselijk lichaam en vooral, ik kreeg nu ook  psychologie en filosofie.  Vervolgens behaalde ik een onderwijsdiploma en werkte 15 jaar gepassioneeerd  in het buitengewoon onderwijs. Ik had namelijk een zwak voor medemensen met problemen. Ondertussen werd ik gecertificeerd door Dr. Els Van Hoogenbemt  in de Psycho-Dynamica, of simpeler gezegd  ‘auraheling’.                                                  Ik behaalde in die periode ook de staat van Avatar-Master en Avatar-Wizard en was de bezieler van ‘ the Ascendant Heart , Centre of Energy Operations ‘.  Wekelijks gaf ik er ook meditatiecursussen.                                                            Met hart en ziel begeleide ik 8 jaar mensen individueel of in groep naar hun volgende stap op hun levenspad.                                                                               Om het lichaam te helpen de veranderende bewustzijnsprocessen te ondersteunen beveelde ik steevast de producten van Forever aan, meerbepaald de Aloe Vera Gel en de Royal Jelly.

Ik zag ook dat ik mensen kon helpen door hen de inkomstenbron van Forever te tonen. Sinds 2006 verdiepte ik me in netwerkmarketing en ik zag in dit systeem een weerspiegeling van mijn visie op de evolutie van bewustzijn.          Je helpt anderen door ze een betere versie van zichzelf te laten worden en daardoor evolueer je zelf ook verder.

Ik ging ook vaststellen dat ik mensen nog beter kon helpen door hen te begeleiden op het ForeverPad dan met het zelfontplooiingswerk dat ik deed.  Als je zaak niet draait, ligt het niet aan de producten of aan het bedrijf, maar aan jezelf. Je kan eindeloos blijven overtuigingen managen maar als mensen steeds weer succeservaringen ondervinden met Forever, ondergaan beperkende neuronetten in de hersenen vanzelf veranderingen. Dus ging ik intensief mensen coachen en trainen om een succesvol FBO of Forever Business Owner te worden. Ik werd manager bij Forever en creëerde 3 managers in mijn team, een vierde manager is op komst.

Forever is voor mij veel meer dan onder woorden te brengen is . . .

Rex Maughan, de stichter van Forever, zegt : “ the Power of Forever is the Power of Love “. . .

Ben jij iemand die onder mijn begeleiding ook manager wil worden ?

Ik kijk er echt naar uit om je te ontmoeten !